logo
  • Str. Caracal, Nr.79B, etaj 1, Craiova
  • 0351.408.407
  • contact@orlcraiova.ro

CLINIC ORL DR. CHEIȚĂ

Dotarile in aparatura si instrumentar sunt la cele mai inalte standarde. Prin dotatarea cabinetului cu aparatura ORL performanta, asiguram servicii medicale de calitate superioară.

Motto-ul nostru

Medicina este știință, artă și conștiință.

Prezentare

CLINIC ORL DR. CHEIŢĂ este unitate sanitară privată, furnizoare de servicii publice de asistenţă medicală de tip abulatoriu şi spitalicesc, rezultată din asocierea a 2 cabinete ORL cu scopul asigurării accesului permanent al pacienţilor la servicii medicale complete.

Unitatea a fost concepută, dotată şi încadrată ca să răspundă celor mai înalte cerinţe în domeniu privind consultaţiile, investigaţiile, tratamentele şi spitalizarea de  zi / o zi. Dispusă într-o clădire nouă, proiectarea spaţiului a fost de la început pentru domeniul ORL , vizând desfăşurarea celor 2 tipuri de servicii. Experienţa de peste 30 ani activitate în domeniu a unuia din medici, inclusiv managerială cât şi dorinţa aprigă a celui de-al doilea de a dota la standardele cele mai înalte acest spaţiu au condus la rezultatele dorite. Gradul de rudenie al medicilor asigură colaborarea perfectă în rezolvarea tuturor problemelor cazurilor medicale prezentate, invidia şi concurenţa neloaială fiind excluse. Asistenţii medicali având grad profesional de asistent medical principal, dintre care unul cu peste 30 ani vechime în domeniul ORL, inclusiv activitate de sterilizare şi la sala de operaţii, sunt o altă garanţie privind calitatea serviciilor pe care le oferim.

Unitatea dispune de dotări deosebite: unit ORL modern, microscoape, linii de endoscopie, audioimpedanţmetru, aparat pentru înregistrarea otoemisiunilor acustice şi a audiogramei obiective (ASSR), cabină standardizată pentru testări audiometrice, salpingomanometru, LASER Tiny Tool, negatoscoape, aparat pentru spălături auriculare la presiune şi temperatură controlate, surse de aspiraţie şi insuflaţie cu pornire automată, aparat pentru aerosoli – profesional, laringoscop suspendat   performant şi instrumentar adecvat, trusă de chirurgia surdităţii, truse chirurgie nazo-sinuzală endoscopică, trusă rinoseptoplastii , generator unde radiofrecvenţă , aparat de fotografiat cu trepied, calculatoare cu posibilităţi de înregistrare a operaţiilor endoscopie şi microscopice.

Pentru dezinfecţia şi sterilizare unitatea dispune de posibilităţi multiple: soluţiii chimice de nivel „înalt”, pupinel, autoclav, sterilizator rapid „umed”, ultraviolete, respectându-se cu stricteţe procedurile şi circuitele necesare.

Toate spaţiile unde se efectuează servicii medicale, inclusiv saloanele dispun de sursă de oxigen.

Confortul oferit în saloane- televizor, internet, frigider, aer conditionat, oxigen, etc. sunt alte elemente ce se integrează în preocupările pentru cele mai bune îngrijiri medicale oferite.