logo
  • Str. Caracal, Nr.79B, etaj 1, Craiova
  • 0351.408.407
  • contact@orlcraiova.ro

Bine de știut

CLINIC ORL Dr. CHEITA este o unitate sanitara privata, furnizoare de servicii publice de asistenta medicala de tip ambulatoriu cat si de tip spitalicesc ( spitalizare de zi/ o zi ).

Serviciile se acordă cu plată directă.

Pentru serviciile de tip ambulatoriu ( consultatii, investigatii și tratamente ce nu necesita spitalizare) se efectueaza programarea la telefonul clinicii – 0351.408.407  sau prin prezentarea directa la sediul clinicii in intervalul orar 11,00 – 19,00 în zilele lucratoare.

Pentru serviciile acordate prin spitalizare de zi, programarea se face numai după recomandarea rezultată dintr-o consultatie efectuata in clinica, ocazie cand se vor prezenta si alte detalii (ziua planificata, investigatii necesare, tratamente necesare preoperator,tipul de interventie chirurgicala, regulamentul intern a clinicii, etc.)

Alte informatii

Pentru facilitarea derularii primei consulatatii in clinica noastra ar fi bine să aveti cu dumneavoastră toate documentele medicale anterior efectuate ( analize medicale, bilete de externare unde e cazul, investigatiile radiologice, tratamentele efectuate, etc ).